Een visie op uw toekomst

Historie

Eric Lodewijks is in november 1988 voor zich zelf begonnen met Lodewijks Assurantie Advies Buro , nadat hij 9 jaar als Account Manager en Hoofd opleidingen bij een uitvaartverzekeraar had gewerkt.(later ASR).
Zijn visie was , de klant te adviseren, begeleiden en op een losse, vriendschappelijke manier als gesprekspartner door het woud van regels en voorwaarden van verzekeringsmaatschappijen te loodsen.
Hij weet dat zijn kracht in de buitendienst ligt en niet bij de kantooractiviteiten en vandaar dat hij ook altijd bij zijn klanten te vinden is en 7 dagen per week zijn telefoon aan heeft staan om ze met raad en daad bij te staan.
Zo heeft hij ook het vertrouwen gekregen van intussen al 2400 klanten met ongeveer 10.000 polissen die hij voor hun bemiddeld heeft.
Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in schade- en levensverzekeringen ook voor de zakelijke markt, van bouwbedrijf tot kranenbedrijf en van horeca ondernemer tot fabrikant.
Na Lodewijks Assurantie |Advies Buro is hij om de klant goed te kunnen adviseren verder gegaan met uitbouwen zoals Lodewijks Advies Groep B.V en Lodewijks Vastgoed Adviesburo B.V. en een overname in 2000 Lodewijks de Jong Assurantien.
Hieronder een greep uit zijn verleden wat hij in 27 jaar heeft opgebouwd.

Historie

Schademelding


mening